0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la modul cu sunt impartite aceste functii.
Anuntul a fost facut la inceputul sedintei Consiliului Local care a avut loc pe 26 ianaurie a.c. Olariu a precizat ca demisioneaza din Comisia pentru evalaurea si asigurarea calitatii la unitatile de invatamant din Pascani, deoarece a fost numit fara sa fie intrebat. De asemenea consilierul PMP a renuntat la Comisia de evaluare a ofertelor depuse in procedurile de licitatie publica precum si la Comisia pentru inchirierea spatiilor cu alta destinatie decat locuinte, unde a fost ales cu sprijinul PSD cand PNL nu avea majoritate, la sfarsitul anului trecut.
Olariu a atras atentia ca modul cum au fost impartite mandatele in comisiile tehnice si cele de specialitate a fost gresit. `S-a urmarit multumirea membrilor de partid si a lipitorilor de afise in loc sa se aiba in vedere numirea consilierilor locali in functie de pregatirea si experienta lor.

In sedinta trecuta Sorin Olariu a fost propus sa faca parte din Consiliul de Administratie al Clubului Copiilor. majoritatea formata din consilierii PNL si Pro Romania au propus o persoana din afara Consiliului Local, Mihai Grigoriu. Mentionam ca cei care fac parte din astfel de comisii nu sunt remunerati pentru prestatia lor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow