More

  Un condamnat candideaza la sefia PSD Iasi

  Array

  Scandal la ședința social-democraților ieșeni. Potrivit unor surse din PSD, în reuniunea Biroului Permanent Județean (BPJ), care a început la ora 12.00, au avut loc numeroase schimburi de replici dure între taberele beligerante.

  Protagoniștii sunt prim-vicepreședintele Victorel Lupu și vicepreședintele Cristian Stanciu care au intrat în conflict cu deputatul Sorin Iacoban și vicepreședintele Vasile Câtea. Primii doi sunt apropiați ai lui Gheorghe Nichita, iar ceilalți îl susțin pe Mihai Chirica.

  Cele două tabere trebuie să ajungă la un consens în privința modului în care va fi condusă organizația județeană după 3 octombrie, când sunt programate alegeri interne. În lipsa unui acord, șeful PSD Liviu Dragnea a amenințat că va trimite un lider din afara Iașului.

  În cadrul BPJ și-a anunțat candidatura la șefia organizației județene și senatorul Sorin Lazăr, care are la activ o condamnare cu suspendare pentru conflict de interese. Un alt candidat este Vasile Câtea, cei doi fiind, teoretic, în aceeași „tabără”.
  Sursa: Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet