7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Un cetățean italian a murit la Hârlău

Astăzi în cursul dimineații, un cetățean italian a decedat în urma unui infarct, la Hîrlău. La fața locului au sosit de urgență în urma apelului la 112, echipajele de la Ambulanță și un elicopter SMURD, pentru a încerca să salveze viața bărbatului.

Din păcate, deoarece bărbatul suferea de multiple afecțiuni cardiace, cu toate eforturile medicilor, acesta nu a putut fi salvat. Încercările de resuscitare au durat mai bine de o oră, însă fără succes.
A fost constatat decesul bărbatului și urmează să fie făcute cercetări pentru stabilirea diagnosticului și a cauzelor care au dus la producerea stopului cardio respirator.

Menționăm că cetățeanul italian în vârstă de 57 de ani se afla în vizită în România și avea în Hîrlău un apartament închiriat la etajul 1 al blocului 21, de pe strada Ștefan cel Mare, loc unde, din păcate, și-a găsit sfârșitul.
Statisticile precizează că afecțiunile cardiace sunt printre cele mai întâlnite cauze de spitalizare, iar după 65 de ani, milioane de oameni sunt predispuși acestor boli, deoarece performanța inimii se diminuează odată cu vârsta.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow