24.1 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Un caz social din Stolniceni, in atentia ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii se intereseaza de soarta unei sarmane din comuna Stolniceni Prajescu Femeia i-a inmanat un memoriu chiar in timp ce reprezentantul Guvernului se afla in vizita la Spitalul de Urgenta Pascani. Pe acesta tema seful de cabinet al ministrului a purtat, astazi, o discutie telefonica cu primarul Pascaniului.

Informatia a fost facuta publica chiar de managerul spitalului , Costica Panzaru in cadrul sedintei Consiliului Local de astazi.
Primarul Dumitru Pantazi a confirmat discutia cu seful de cabinet al ministrului Sanatatii. El a povestit ca o femeie de peste 50 de ani s-a furisat in capela spitalului si i-a inmanat, pe neasteptate, ministrului un memoriu, chiar cand a trecut pe acolo.
Femeia sufera de un handicap. Se numeste Marieta Ivan este casatorita si are doi copii. Ea are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa dar nu are bani sa il cumpere. Cazul este cunoscut de Primaria Stolniceni, acolo unde ea locuieste . Edilul comunei spune ca femeia este pensionata pe caz de boala si beneficiaza de ajutor social.
Mentionam ca edilul pascanean a cerut reprezentantului Ministerului Sanatatii sa aprobe trecerea spitalului la un grad superior pentru ca serviciile medicale sa fie decontate la tarife comparabile cu cele din alte spitale de urgenta din tara.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow