More

  Directorul Colegiului “Sadoveanu”, selectat pentru un program national de formare

  Array

  DIMITRIU

  Un singur profesor din Pascani a fost selectat sa participe la un program national de formare, denumit “De la debut la succes”, finantat din fonduri europene. Asadar, timp de cateva zile, profesorul Carmen Dimitriu alaturi de alti sase profesori din judet, care au fost selctati de catre Inspectorat, vor participa, timp de cateva zile la cursurile de formare ce vor avea loc la Casa Corpului Didactic din Iasi.
  Dupa aceste cursuri, profesorii formatori pot sprijini cadrele didactice debutante. Obiectivul general al proiectului „De la debut la succes” constă în optimizarea inserţiei profesionale şi creşterea calităţii activităţii cadrelor didactice debutante din învăţământul preuniversitar, prin dezvoltarea unui sistem naţional coerent, coeziv şi sustenabil de asistare în stagiatură.
  Alaturi de directorul Colegiului “Mihail Sadoveanu” din Pascani mai sunt Oana Iloae de la Şcoala Gimnazială Buzna, comuna I. Neculce şi Felicia Ani Cichi, de la Liceul Tehnologic “Virgil Madgearu” Iaşi. La disciplina matematică, a fost selectat profesorul Ion Albu de la Şcoala Gimnazială Ruginoasa, iar la limba şi literatura engleză, Mihaela Sîrghie, de Şcoala Gimanzială Dobrovăţ. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet