More

  Un bătrân s-a spânzurat după slujba de Sfântul Ilie. A mai încercat de două ori

  Array

  Tragedie în apropiere de Paşcani. Azi, în jurul orei 14.30, un bărbat în vârstă de aproape 70 de ani a fost găsit spânzurat într-un fanar. Se numeşte Mihai Canton şi este din comună Valea Seacă. A fost găsit în ştreang chiar de nepotul său care a intrat în stare de şoc.

  sp

  La faţa locului au sosit imediat poliţiştii criminalişti şi o ambulanţă. Nimeni nu a putut să mai facă nimic. Bărbatul a fost găsit fără suflare, copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

  20150720_152550

  Vecinii povestesc că bărbatul găsit spânzurat era un bun creştin. Dimineaţă a fost la biserică şi s-a rugat pentru iertarea păcatelor. Câteva ore mai târziu a spus că se duce să se odihnească. Nimeni nu şi-a închipuit că era vorba despre somnul de veci.

  12850010

  Mihai Canton a mai avut două tentative de sinucidere. Suferea de inimă şi nici ficatul nu îi dădea pace, dar lua medicamente. Nu avea motive să renunţe la viaţă, cel puţin la prima vedere. Era părinte şi bunic cu o pensie îndestulătoare.

  Menţionăm că tot mai multe cazuri de suicide se înregistrează mai ales în perioada verii. Specialiştii spun că stresul, singurătatea şi lipsa de comunicare în familie sunt principalele probleme motive care duc la sinucidere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI