-0.8 C
Paşcani
duminică, decembrie 3, 2023

Un bătrân internat pe secția ATI- suport COVID-19, a murit la Spitalul Municipal Pașcani

Un batran in varsta de 76 de ani a pierdut lupta cu viata, dupa ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV2, la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Pacientul a fost internat miercuri noaptea, in jurul orei 2:00, la Spital General CF din oras, dupa ce a fost adus cu ambulanta.

El nu a putut relata medicilor daca suferea si de alte boli. La scurt timp, starea lui s-a agravat, iar in cursul zilei de miercuri a fost transferat la sectia ATI, special amenajata pentru astfel de cazuri, din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta.

Din pacate, acolo, batranul a decedat.

In data de 28.10 ora 1.44 s-a internat un pacient de sex masculin in varsta de 76 ani, ce nu a putut relata date legate de istoricul sau medical .

In decursul zilei de 28.10.2020, starea generală a pacientului s-a degradat progresiv, motiv pentru care s-a solicitat și realizat transferul în secția ATI Covid a Spitalului Municipal de Urgenta Pascani in jurul orei 16,30. Pe aceasta cale solicitam sprijinul comunitatii locale pentru a realiza cresterea capacitatii de administrare a oxigenului pentru pacientii nostri”, se arata intr-un comunicat de presa trimis de Spitalul General CF.

Mentionam ca in prezent la Spitalul General CF sunt internati 21 de pacienti.

Alte articole