27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022

Un bătrân internat pe secția ATI- suport COVID-19, a murit la Spitalul Municipal Pașcani

Un batran in varsta de 76 de ani a pierdut lupta cu viata, dupa ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV2, la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Pacientul a fost internat miercuri noaptea, in jurul orei 2:00, la Spital General CF din oras, dupa ce a fost adus cu ambulanta.

El nu a putut relata medicilor daca suferea si de alte boli. La scurt timp, starea lui s-a agravat, iar in cursul zilei de miercuri a fost transferat la sectia ATI, special amenajata pentru astfel de cazuri, din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta.

Din pacate, acolo, batranul a decedat.

In data de 28.10 ora 1.44 s-a internat un pacient de sex masculin in varsta de 76 ani, ce nu a putut relata date legate de istoricul sau medical .

In decursul zilei de 28.10.2020, starea generală a pacientului s-a degradat progresiv, motiv pentru care s-a solicitat și realizat transferul în secția ATI Covid a Spitalului Municipal de Urgenta Pascani in jurul orei 16,30. Pe aceasta cale solicitam sprijinul comunitatii locale pentru a realiza cresterea capacitatii de administrare a oxigenului pentru pacientii nostri”, se arata intr-un comunicat de presa trimis de Spitalul General CF.

Mentionam ca in prezent la Spitalul General CF sunt internati 21 de pacienti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow