More

  Un barbat din Vanatori s-a spanzurat

  Array

  spanzurata

  Necaz mare intr-o familie din comuna Vanatori dupa ce unul din membrii familiei a decis sa isi inchiei socotelile cu viata, punandu-si streangul. Nici bine nu a trecut o saptamana de la ultima sinucidere ce a avut loc in Pascani, cand un barbat din zona vale s-a spanzurat de o teava de la un calorifer, un alt caz ajunge in atentia mass mediei.

  Este vorba despre Vasile Asoltanei de 71 ani din comuna Vanatori care s-a spanzurat de un cui aflat in bucataria casei. Trupul barbatului a fost descoperit de catre nora, care a sunat imediat politia si ambulanta. Din pacate medicii nu au putut sa faca altceva decat sa constate decesul. Membrii familiei spun ca barbatul nu era la prima incercare de acest tip si ca acesta mai fusese internat la Spitalul Socola pentru ca suferea de o boala psihica.

  Trupul neinsufletit a fost transportat la Insititutul de Medicina Legala Iasi pentru necropsie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

  Că Guvernul Orban a întors spatele ieșenilor, este clar pentru toată lumea! Întrebarea care se ridică acum este dacă mai putem face ceva pentru...

  Florin Boca, Senatul României: Trăim o perioadă în care prioritate au fără îndoială sănătatea oamenilor și siguranța zilei de mâine (P)

  Efectele pandemiei se resimt în toate domeniile. Nu este român care să nu fie afectat direct sau indirect de problemele provocate de noul coronavirus,...

  Deputat Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor. A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! (P)

  A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! Iaşul este capitala celor trei uniri, oraşul din România care s-a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI