More

  Un bărbat din Halaucesti şi-a scăpat faiul în faţă

  Array

  Zeci de persoane au ajuns pe mâna medicilor în ultimele ore după ce au fost victime ale accidentelor casnice, de muncă sau ale agresiunilor.
  Un caz în acest sens este al unui bărbat din comuna Halaucesti după ce, într-o fracţiune de secundă a scăpat faiul de sub control, iar lama aparatului s-a oprit în obrazul stâng al localnicului în vârstă de 39 de ani. Apropiaţii care au asistat la îngrozitoarea scenă l-au transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale de specialitate şi, după ce l-au stabilizat a fost transferat la Iaşi pentru a fi supus unei invetigatii medicale, mai ales ca taietura din obraz era de 10 cm lungime. Nefericitul moment a avut loc în această dimineaţă, 26 iunie în curtea gospodăriei.
  Un alt caz prezentat la spital este al unei femei din Harmaneasa. Această în vârstă de 44 de ani a fost lovită puternic la mâna dreapta de către un animal din gospodărie. Adusă la spital a primit îngrijirile medicale necesare şi acum se află sub supravegherea personalului medical.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet