More

  Un barbat cu probleme psihice a facut scandal in CPU Pascani

  Array

  Se cunoaste faptul ca, meseria de medic implica si anumite riscuri. Medicii de la Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Municipal din Pascani, se confrunta destul de des cu pacienti violenti.

  Numai anul trecut, doi pacienti au devastat cabinetul din CPU dupa ce au consumat bauturi alcoolice, s-au batut si au ajuns pe mainile medicilor.

  Un astfel de caz, a ajuns in CPU Pascani weekendul acesta, cand duminica, 13 ianuarie un barbat de 57 ani din Pascani, a fost adus de rude la Spital dupa ce a devenit agitat si agresiv.

  Medicii au avut de furca cu el, pentru ca refuza sa colaboreze. Intr-un final acesta a fost urcat intr-o ambulanta si trimis, sub supravegherea unui politist local, catre Spitalul Socola din Iasi.

  Mentionam ca, numarul de pacienti din Spitalul Municipal de Urgenta Pascani este unul mare, in ultimele 48 de ore fiind internati 70 de pacienti. Numarul total de pacienti internati in momentul de fata este de 340.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp