More

  Un barbat cu probleme psihice a facut scandal in CPU Pascani

  Array

  Se cunoaste faptul ca, meseria de medic implica si anumite riscuri. Medicii de la Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Municipal din Pascani, se confrunta destul de des cu pacienti violenti.

  Numai anul trecut, doi pacienti au devastat cabinetul din CPU dupa ce au consumat bauturi alcoolice, s-au batut si au ajuns pe mainile medicilor.

  Un astfel de caz, a ajuns in CPU Pascani weekendul acesta, cand duminica, 13 ianuarie un barbat de 57 ani din Pascani, a fost adus de rude la Spital dupa ce a devenit agitat si agresiv.

  Medicii au avut de furca cu el, pentru ca refuza sa colaboreze. Intr-un final acesta a fost urcat intr-o ambulanta si trimis, sub supravegherea unui politist local, catre Spitalul Socola din Iasi.

  Mentionam ca, numarul de pacienti din Spitalul Municipal de Urgenta Pascani este unul mare, in ultimele 48 de ore fiind internati 70 de pacienti. Numarul total de pacienti internati in momentul de fata este de 340.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI