More

  Un bărbat bătut crâncen cere să i se facă dreptate

  Array

  Un cetățean de 66 de ani din Mogoșești Siret susține că nu i se face dreptate, după ce a avut de suferit răni grave în urma unei bătăi, tocmai la sfârșitul lunii februarie.

  Francisc Birtom povestește că a fost înjurat și bătut de Valeriu Ciobanu, un alt consătean mai în vîrstă decât el, pe 23 februarie, în jurul orelor 12, la amiază, într-un bar din localitate și că există dovezi pentru afirmațiile sale pe camerele de luat vederi.

  Deși de față erau martori și unii dintre cei prezenți au sărit să-i despartă, nimeni nu a chemat poliția, după cum afirmă el, motiv pentru care agresorul, l-a urmărit și l-a bătut cu bestialitate și în timp ce se străduia să ajungă acasă, producându-i răni grave, mai ales în zona capului.

  Toată nemulțumirea agresorului, care s-ar fi aflat și în stare de ebrietate, ar fi fost legată de o neînțelegere veche de mai bine de un an, cu privire la reparația unui motor dezafectat, pe care Francisc refuzase să îl înapoieze după ce l-a reparat, însă acest conflict fusese rezolvat, iar victima susține că nu există nici un motiv pentru care consăteanul său să se fi comportat astfel.

  Rănile bărbatului au necesitat îngrijiri de durată și verificări medicale periodice, specificate și în certificatul medico-legal, iar în prezent el suferă de dureri de cap foarte puternice, ca urmare a loviturilor primite.

  Francisc Birtom a depus plângere la poliție, pentru a i se face dreptate, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, fiind deja anchetați doi martori, Magda Bartic și Mihai Lupu, însă el consideră că martorii și poliția vor să mușamalizeze cazul pentru că i s-ar fi propus să se împace, când a întrebat în ce stadiu este cazul său și nu a primit nicio rezolvare timp de 4 luni de zile.

  Conform afirmațiilor agentului de poliție din Mogoșești, Sergiu Airinei, ancheta este în derulare, iar cercetările continuă. Au fost analizate filmările de pe camerele de supraveghere, o parte din martori au fost audiați și mai urmează să fie anchetați și alții care au fost deja citați, iar până la finalizarea anchetei nu există niciun răspuns oficial, urmând ca după închiderea cazului să fie luate măsurile legale care se impun.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației. //

  Concurs pentru funcția de consilier debutant, la Miroslovești

  Administrația locală din comuna Miroslovești scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Este vorba despre un post de consilier debutant, clasa I. //

  O stradă din Târgu Frumos, în plin proces de reabilitare | FOTO

  Într-o postare apărută pe pagina de facebook, primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vătămanu, anunță că au început lucrările pentru reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet