More

  Un bărbat a spart o vitrină din centrul Pașcaniului. A rupt mai multe oglinzi de la mașinile parcate în zonă

  Array

  Un bărbat a spart o vitrină din centrul Pașcaniului și a rupt mai multe oglinzi de la mașinile parcate în zonă. El a fost identificat de polițiștii care i-au întocmit dosar penal și l-au amendat, iar după câteva minute l-au transferat la Spitalul de Psihiatrie Iași pentru tratament de specialitate. 

  Mai multe bunuri au fost distruse de către un bărbat, se pare că îi stăteau în cale. Supărat fiind, a rupt oglinzile de la mai multe mașini și a dat cu pumnul într-o vitrină de la un magazin. Polițiștii au fost alertați și l-au găsit pe individ. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 ani cu domiciliu în comuna Valea Seacă.

  „Polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la distrugerea a trei auto și a unei geam a unei societății comerciale de pe raza Municipiului Pașcani.Aceștia au identificat un bărbat de 46 ani din comuna Valea Seaca bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru distrugere și degredarea unui bun aparținând unui bun aparțițând altei persoane.” au decarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași.

  El a fost dus la sediul poliției și amendat, iar de aici a fost transferat  la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași pentru tratament de specialitate.

  Oamenii legii i-au întocmit și dosar penal.

  Incidentul s-a petrecut pe stăzile Ștefan cel Mare și Eugen Stamate din zona Deal a Pașcaniului, în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:30.

  De menționat că bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice, iar de la magazinul distrus nu a sustras nimic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI