15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Un bărbat a fost prins când încerca să fure porcul din coteț

În noaptea de 20 spre 21 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Pașcani au acționat pentru verificarea barurilor, altor unități de alimentație publică, precum și pentru combaterea faptelor comise cu violență, a furturilor și evenimentelor rutiere. S-a acționat cu prioritate pe raza comunelor Tătăruși și Stolniceni Prăjescu, unde au fost organizate zilele comunelor. Au fost controlate 9 societăți comerciale și alți 7 vânzători ambulanți. Au fost legitimate peste 50 de persoane și controlate 43 de auto. Au fost testați cu aparatul alcooltest 18 conducători auto.

Au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.550 lei, dintre care 7 conform Legii nr. 61 din 1991, 6 conform Legii nr. 12 din 1990 și 21 conform OUG nr. 195/2002, privind regimul circulației rutiere, iar restul pentru alte abateri.

Conform comunicatului de presă al IPJ Iași, în seara zilei de 20 august a.c., a fost sancționat cu 1.000 lei amendă, conform Legii nr. 61 din 1991, un bărbat, care, fiind sub influența alcoolului a provocat scandal pe drumul public din mun. Pașcani.

Tot în seara zilei de 20 august a.c., a fost depistat în flagrant un tânăr de 20 ani, care a pătruns în curtea unui bărbat din comuna Valea Seacă și încerca să sustragă un porc. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru tentativă la furt.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...



Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow