-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Un autocar cu 35 de persoane s-a rasturnat la intrarea in Pascani

Accident rutier deosebit de grav la intrarea in municipiul Pascani, dinspre Valea Seaca. Un autocar cu 35 de pasageri s-a rasturnat dupa ce soferul a pierdut controlul autovehicolului, cel mai probabil din cauza vitezei. Evenimentul a avut loc in cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, autoritatile fiind alertate la numarul de urgenta 112. La fata locului s-au deplasat 15 echipaje de interventie de la Politie, Pompieri, Smurd si Ambulanta. iar autoritatile au declansat Planul Roșu de Intervenție la ora 00.05, timp de o ora si jumatate.
„În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane, din care 2 persoane la Spitalul de Copii Sf Maria Iași. Din totalul persoanelor 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani” conform ISU.
Conform informatiilor de la Spitalul de Urgenta Pascani cele 25 de victime, preluate pentru ingrijiri medicale sunt din satul Curtesti, judetul Botosani. Sase dintre ele sunt cu leziuni grave si au fost redirectionatE spre spitalele din Iasi. Este vorba despre: R.V. in varsta de 56 de ani, cu mana stanga strivita si alte rani, C.S. in varsta de 16 ani cu multiple fracturi, T.A. de 68 ani policontuzionat si cu fractura la clavicula stânga, T.A de 15 ani cu politraumatism, bratul stang amputat complet iar bratul drept amputat partial; M.L. de 45 ani- policontuzionat, traumatism lombar, traumatism la o mâna; si M.R. de 11 ani- policontuzionat, traumatism la mâna stânga.
Alti doi pacienti au fost transportati direct la spitalele din Iasi iar restul au leziuni minore. Ei au fost preluati si dusi acasa cu un autocar, de primarul comunei.
Mentionam ca autocarul a plecat de la Botoşani şi trebuia să ajungă la Ialomiţa la un festival. Cei 35 de pasageri erau membrii unui ansamblu folcloric.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow