25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Un adolescent l-a tras in teapa pe barbatul din Targu Frumos

A fost identificat agresorul care a tras in teapa un barbat din Targu Frumos. O camera de supraveghere a unei banci din apropiere a filmat toata scena.
Este vorba despre un adolescent in varsta de 17 ani din aceeasi localitate. Acesta trecea prin zona, insotit de alti trei tineri si l-au gasit pe barbat jos in stare de ebrietate. L-a dezbracat de la brau in jos iar apoi i-a introdus in anus bastonul de care Constantin Moisesin se sprijinea. Nimeni nu a incercat sa-l opreasca pe tanarul teribilist care lovea cu piciorul in baston.
Politistii i-au adus la audierii pe toti cei patru suspecti. Acestia au recunoscut in cele din urma fapta, fara nici un regret. Trei dintre ei se uitam, in timp ce unul se amuza batandu-si joc de barbatul in varsta de 60 ani.
Pentru fapta sa ingrozitoare adolescentul va fi suspus unei expertize psihiatrice si cercetat pentru tentativa de omor, in timp ce prietenii sai pentru complicitate.
Barbatul a fost supus unei operatii chirurgicale dificile pentru extragerea obiectului iar in prezent starea sa de sanatate este stabila.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow