More

  Un adolescent l-a tras in teapa pe barbatul din Targu Frumos

  Array

  A fost identificat agresorul care a tras in teapa un barbat din Targu Frumos. O camera de supraveghere a unei banci din apropiere a filmat toata scena.
  Este vorba despre un adolescent in varsta de 17 ani din aceeasi localitate. Acesta trecea prin zona, insotit de alti trei tineri si l-au gasit pe barbat jos in stare de ebrietate. L-a dezbracat de la brau in jos iar apoi i-a introdus in anus bastonul de care Constantin Moisesin se sprijinea. Nimeni nu a incercat sa-l opreasca pe tanarul teribilist care lovea cu piciorul in baston.
  Politistii i-au adus la audierii pe toti cei patru suspecti. Acestia au recunoscut in cele din urma fapta, fara nici un regret. Trei dintre ei se uitam, in timp ce unul se amuza batandu-si joc de barbatul in varsta de 60 ani.
  Pentru fapta sa ingrozitoare adolescentul va fi suspus unei expertize psihiatrice si cercetat pentru tentativa de omor, in timp ce prietenii sai pentru complicitate.
  Barbatul a fost supus unei operatii chirurgicale dificile pentru extragerea obiectului iar in prezent starea sa de sanatate este stabila.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI