More

  Ultramaraton de succes la Pașcani. S-au strans 90% din banii necesari pentru casa Mariei si celor șase copii

  S-au strans aproape 90% din banii necesari pentru cumpararea unei casute mult dorita de Maria si copiii ei. Este ultimul bilant facut dupa ultramaratorul “Alerg prin Pascani” organizat in acest sfarsit de saptamana, sambata si duminica, pe stadionul municipal. Evenimentul caritabil, organizat de Marius Buzdugan, subofițer principal al Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Iași, impreuna cu alti oameni, s-a dovedit a fi de mare succes.

  20 voluntari au alergat timp de 24 de ore sambata, iar duminica mai multi copilasi au facut acelasi lucru, dupa puterilor lor.

  In cadrul proiectului, sunt mai multi sponsori si parteneri, printre care si Primaria Municipiului Pascani. Din acest motiv, sambata pe stadion a fost prezent si viceprimarul, Gabriela Nedelcu.

  Kilometrii alergati de participanti pot fi cumparati de pe site-ul alergpentruautism.ro, in acest mod realizandu-se donatiile. Targetul evenimentului este 20.000 de euro, au anuntat organizatorii, iar pana pe 27 septembrie se mai poate dona.

  Mentionam ca familia pe care Marius vrea să o ajute (mama și cei șase copii minori cu vârste intre 1 și 15 ani) locuiește în comuna Harmanesti, într-o casa bătrânească de peste 100 de ani care a aparținut străbunicilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Beizadelele medicilor ieșeni, admise la UMF fără examen pe listele cu studenți străini

  UMF Iași a patentat o rețeță de admitere la Medicină, pe ușa din dos @ Zeci de piloși au intrat ,,pe șest’’ pe locurile...

  Noua lege RCA în 2021. Șoferii români vor deconta direct, dar prețurile la asigurări vor crește

  Ministerul Finanțelor din România a publicat în august proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea legii privind asigurarea obligatorie auto. Noua lege RCA este...

  Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia

  Executivul are joi şedinţă de la ora 18:00, iar Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a precizat că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru...

  Opinii