25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Ultimele pregătiri pentru sărbătoarea Paşcaniului. Invitaţii au început să sosească

pregatiri zilele orasului pascnai

Pregatiri intense pentru cea de-a V a editie a „Zilelor Municipiului Pascani”. In zona stadionului Municipal este forfota mare – scena a inceput sa fie montata in aceasta dimineata, iar zecile de tiruri din toata tara cu parcul de distractie asteptau la rand pentru a ocupa spatiu de pe stadionul Siretul, acolo unde vor fi amplasate masinutile si iujurile.

Iarba a fost tunsa, maturata toata zona, iar viitori comercianti sunt asteptati sa-si monteze tarabele. Acestea vor fi amplasate incepand cu zona Poligon, doar pe partea unde sunt copacii, urmand ca agentii economici care vor comercializa mici si bere la terase sa fie asezati sub forma de U imediat dupa sala de sport – acolo unde este ternul de zgura. Scena este amplasata pe platonul din fata clubului CSM Pascani.

Amintim ca pe parcursul celor trei zile vor urca pe scena, incepand cu ora 17.00 artisti locali de muzica usoara si populara, iar incepand cu ora 19.00 in prima zi,  vineri, 5 iulie formatia etno Cronos, Connect-R, Trupa Milenium din Republica Moldova, Alexandra Ungureanu si Crush. Sambata, 6 iulie Gelu Voicu si Taraful, Viorica Macovei, Andreea Balan, iar la final vor canta cei de la Directia 5. Duminica, 7 iulie Ansamblul ”Ciprian Porumbescu”, Mihai Ciobanu, Lora, iar inchiderea spectacolului va fi facuta de Trupa Vunk.

La finalul recitalului ultimei trupe, in jurul orei 23.00 va avea loc si un foc de artificii ce va dura 8 minute. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow