20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Ultimele zile pentru depunerea cererilor pentru ajutoare de încălzire

Mare atenţie păşcăneni dacă vreţi să beneficiaţi de ajutoare de încălzire. Pentru a primi ajutoare pe perioada noiembrie 2016 – martie 2017 trebuie depuse actele până vineri. După această dată nu veţi mai primi compensaţii la facturi şi pentru luna noiembrie.

Păşcănenii care au venituri sub 1.082 lei/ membru de familie şi vor să beneficieze de ajutoare de încălzire trebuie să depună cerere la sediul administraţiei locale până vineri, 18 noiembrie. După această dată nu se mai dau compensaţii financiare şi pentru luna noiembrie.

Fie că se încălzesc cu lemne, au centrale pe gaz, aparate electrice sau sunt branşaţi la sistemul public de termoficare, păşcănenii nu s-au înghesuit să solicite ajutoare de încălzire. Astfel, faţă de anii trecuţi când numărul solicitărilor depăşeau o mie până la această dată, acum au fost depuse doar 806 dosare.

Persoanele care au venituri sub 1.082 lei/ membru de familie trebuie să se prezintă la sediul administraţiei locale, de luni până joi între orele 9.00 – 16.00 şi vineri între 8.00 – 12.00 cu carte de identitate, act care să ateste calitatea faţă de proprietatea unde se solicită ajutorul de încălzire, adeverinţă din care să rezulte veniturile realizate, acte ale celorlaţi membri ai familiei, cupon de pensie şi adeverinţă privind bunurile deţinute.

Reamintim că cereri pentru ajutoare de încălzire se depun şi la Târgu Frumos şi Hîrlău. Actele necesare sunt aceleaşi, iar cetăţenii care vor să primească sprijin financiar şi pe luna noiembrie trebuie să îşi completeze dosarul până vineri, 18 noiembrie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow