23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Ultimele zile de testare orală la Bac

Ultimele știri

4.024 absolvenţii ciclului liceal îşi vor demonstra, până pe 27 iunie, competenţele lingvistice de comunicare într-o limbă de circulaţie internaţională. Acesta este ultima probă orală din cadrul examenului de Bacalaureat, urmând ca săptămâna viitoare să susţină probele scrise.

De data acesta, tinerii nu vor mai primi calificative, ci note. Acestea trebuie să depăşească nota cinci, dar pentru a promova examenul este nevoie ca media să ajungă la şase. Astfel, tinerii vor susţine mai întâi proba la limba şi literatura română pe 30 iunie.

Următoarea va fi proba obligatorie a profilului, pe 2 iulie. Examenul se va încheia două zile mai târziu, pe 4 iulie, cu proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate pe 7 iulie, când se vor putea depune şi eventualele contestaţii. Notele finale vor fi afişate pe 11 iulie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
23 ° C
23.4 °
22.3 °
73 %
2.8kmh
99 %
lun
21 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
30 °
vin
30 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI