More

  Ultimele verificări pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Comisie pentru preluarea reţelelor de iluminat public

  Întâlniri importante, astăzi, la Primăria Paşcani. Edilul municipiului a discutat cu echipa de proiectanţi care se ocupă de studiul de fezabilitate la proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din Paşcani, în valoare de 13 milioane de euro, din fonduri europene.
  Documentaţia trebuie predată până la sfârşitul lunii noiembrie iar acum au fost făcute o serie de corecţii.
  “Am verificat din nou listele cu lucrările care urmează să fie executate, atât în oraş cât şi în suburbia şi au fost făcute o serie de completări acolo unde erau prevăzute doar reţele de apă sau doar reţele de canalizare. După finalizarea studiului de fezabilitate vor fi realizate proiectele tehnice, Lucrările vor începe anul viitor, după finalizarea licitaţiilor sin încheierea contractelor de execuţie” a spus primarul Dumitru Pantazi.

  Tot astăzi, edilul păşcănean s-a întâlnit cu o delegaţie de la EON în vederea preluării de administratia locala a reţelelor de iluminat din Paşcani. Au fost prezentatele listele cu bunurile de inventar şi valorile acestora.

  “Urmează să venim în Consiliul Local cu un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei comisii care să inventarieze bunurile şi să negocieze preţul. Vom prelua doar reţelele care nu sunt folosite de EON iar pe cele de folosinţă comună vom avea drept de servitute, pentru întreţinerea  lor” a mai spus primarul Dumitru Pantazi.
  Conform unor surse neoficiale valoare de inventar a bunurilor care urmează să fie preluate de la EON este de câteva zeci de mii de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Drept la replica, Primaria Pascani

  În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut pe site-ul: www.bittv.info, în data de 8 aprilie 2021, cu titlul: „Primarul Pascaniului...

  A8: Tronsonul Ungheni – Tg.Neamț ar fi gata pe hârtie în anul 2023. Mâine, marș cu 500 de mașini

  A8: Tronsonul Ungheni - Tg.Neamț ar fi gata pe hârtie în anul 2023. Mâine, marș cu 500 de mașini. //

  Suburbiile Pascaniului, “spații rurale”. Taxa de salubritate ar trebui sa fie la jumatate

  Desi este greu de crezut, cele cinci suburbii ale Pașcaniului sunt declarate spații rurale, nu cartiere urbane ale municipiului. Nu de acum, ci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet