17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Ultimele verificări pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Comisie pentru preluarea reţelelor de iluminat public

Întâlniri importante, astăzi, la Primăria Paşcani. Edilul municipiului a discutat cu echipa de proiectanţi care se ocupă de studiul de fezabilitate la proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din Paşcani, în valoare de 13 milioane de euro, din fonduri europene.
Documentaţia trebuie predată până la sfârşitul lunii noiembrie iar acum au fost făcute o serie de corecţii.
„Am verificat din nou listele cu lucrările care urmează să fie executate, atât în oraş cât şi în suburbia şi au fost făcute o serie de completări acolo unde erau prevăzute doar reţele de apă sau doar reţele de canalizare. După finalizarea studiului de fezabilitate vor fi realizate proiectele tehnice, Lucrările vor începe anul viitor, după finalizarea licitaţiilor sin încheierea contractelor de execuţie” a spus primarul Dumitru Pantazi.

Tot astăzi, edilul păşcănean s-a întâlnit cu o delegaţie de la EON în vederea preluării de administratia locala a reţelelor de iluminat din Paşcani. Au fost prezentatele listele cu bunurile de inventar şi valorile acestora.

„Urmează să venim în Consiliul Local cu un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei comisii care să inventarieze bunurile şi să negocieze preţul. Vom prelua doar reţelele care nu sunt folosite de EON iar pe cele de folosinţă comună vom avea drept de servitute, pentru întreţinerea  lor” a mai spus primarul Dumitru Pantazi.
Conform unor surse neoficiale valoare de inventar a bunurilor care urmează să fie preluate de la EON este de câteva zeci de mii de lei.

Alte articole

Programul activităților de Ziua Copilului, la Pașcani

Administratia locala din municipiul Pascani a publicat pe pagina...

Dezbatere privind regulamentul pentru taxa de salubritate, la Pașcani – DOC

Dezbatere publica la Pascani pentru modificari la regulamentul privind...

Viceprimarul Pașcaniului a rămas fără Gospodăria Comunală

Viceprimarul municipiului Pașcani a rămas fără cel mai important...

Ziua Eroilor comemorată la Hârlău – FOTO

Ziua Eroilor a fost comemorata de autoritatile locale din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow