1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Ultima zi pentru cererile de debranşare. 10% din abonaţi nu vor să mai rămână la sistemul centralizat de încălzire

debransare

Maine, 30 august a.c. este ultima zi cand mai puteti depune cerere de debransare de la sistemul centralizat de incalzire din Pascani. Conducerea regiei a anuntat ca din luna septembrie urmeaza sa inceapa pregatirile pentru sezonul rece, precum si verificarea si incarcarea instalatiilor.

Conform datelor de la RAGCL, numai in acest an au fost inregistrate 360 de cereri de debransare, ceea ce reprezinta aproape 10% din numarul celor care mai sunt la sistemul centralizat de incalzire. Doar 265 din ele au fost aprobate din care 115 apartamente erau deja debransate in mod ilegal, iar acum s-a facut constatarea. Restul cererilor au fost respinse deoarece apartamentele se afla in zona SACET, acolo unde nu se pot face debransari, conform unei hotarari a Consiliului Local Pascani.

Reprezentantii regiei atrag atentia ca in cele mai multe cazuri de debransare, apartamentele raman neincalzite deoarece proprietarii lor sunt plecati in strainatate, si prin urmare creaza dezechilibre termice celorlalte locuinte din bloc. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow