11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Ultima solutie: salariat de nevoie la Primarie

Tot mai multi pascaneni solicita sa fie angajati la Primarie, nu ca functionari publici ci ca asistenti personali. Asa primesc un salariu de la stat si au toate drepturile oferite de lege in schimbul unor servicii permanente. Un astfel de caz a fost prezentat astazi la audientele tinute de reprezentantii administratiei din Pascani de mama unei fetite cu handicap. Culmea, nu pentru salariul pe care il obtine, ci pentru a face un imprumut in banca.

Copila, de numai 2 ani si patru luni, a fost diagnosticata cu tetrapareza spastica, o forma de paralizie care afecteaza mainile si picioarele. Din martie a inceput procedurile de recuperare la o clinica din Bucuresti. Trebuie sa mearga din trei in trei luni in capitala, iar costurile pentru fiecare deplasare plus cazare, ajung la circa 2.000 de lei. Veniturile lunare sunt mici, motiv pentru care vrea sa faca un imprumut in banca. Insa, in acest caz trebuie sa aiba un loc de munca.

Reprezentantii administratiei locale din Pascani sustin ca in momentul in care va fi un loc vacant pentru asistenti personali, femeia va fi angajata.

Mentionam ca in prezent Primaria Pascani are 68 de angajati in aceasta situatie, iar plata salariilor este la zi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow