18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Ultima sedinta din acest an la Harlau. Taxele si impozitele raman la fel. Datoriile sub 40 lei au fost sterse – VIDEO

Ultimele știri

Ultima Sedinta de Consiliu Local din acest an la Harlau, a avut putine proiecte pe ordinea de zi, mai exact 9, majoritatea referitoare la situatia taxelor si impozitelor pe anul 2013.

Consilierii Locali au stabilit mentinerea taxelor si impozitelor la acelasi nivel.

In prima faza s-a stabilit noul presedinte de sedinta in persoana lui: Gheorghe Oancea. Mai apoi,  a urmat proiectul cu privire la stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013 la nivelul orasului Harlau. Proiectul a fost votat cu maxim de voturi de catre consilieri, astfel taxele si impozitele nu sufera nici o modificare.

Un proiect important a fost cel legat de anularea creantelor fiscale restante de pana la 40 lei, ale persoanelor fizice si juridice, aflate in sold la data de 31 decembrie 2007.

In acest sens, cei care aveau creante de pana la 40 lei iar acestea depaseau 5 ani vechime, s-au prescris.

Un proiect discutat a fost cel referitor la darea in administrarea catre Spitalul orasenesc Harlau a investitiei “Completarea sistemului de incalzire classic cu sistemul care utilizeaza energia solara la Spitalul Harlau”. In unitatea spitaliceasca doar o serie de sectii sunt incalzite prin acest sistem, iar o parte din consilieri au propus includerea unor sume de bani in viitorul buget al orasului pentru a extinde acest sistem de incalzire si catre celelalte sectii.

Au fost stabilite si taxele ce vor fi percepute la Piata Agroalimentara Harlau in Obor in anul 2013. De exemplu rezervarea unui loc de vanzare lunar va fi de la 40 lei crescut la 45 lei. Taxa de vanzare a brazilor in piata a crescut de la 1leu/bc la 2 lei/bc.

 

Ultima sedinta din acest an la Harlau. Taxele si impozitele raman la fel.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
18.8 ° C
20.1 °
17.8 °
91 %
2.3kmh
100 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI