21.4 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Ultima sedinta a Consiliului Local Targu-Frumos: primarul Vatamanu vrea sa-l dea in judecata pe fostul edil

Acuzatiile si dezvaluirile despre activitatile fostului primar al orasului Targu-Frumos continua. In sedinta extraordinara de astazi, 19 decembrie 2012, actualul primar Ionel Vatamanu, a afirmat ca odata cu inceperea noului an 2013, il va da in judecata pe Gheorghe Tataru pentru a raspunde in fata legii de toata activitatile desfasurate in timpul mandatului de primar.

Aceasta afirmatie a venit dupa ce unul dintre consilierii locali a cerut un raport al controlului efectuat de Curtea de Conturi imediat dupa plecarea fostului primar, pentru a vedea ce nereguli au fost gasite. “Va voi arata raportul intocmit de Curtea de Conturi la inceput anului viitor atunci cand intentionez sa-l dau in judecata pe Gheorghe Tataru” a declarat Ionel Vatamanu.

Mai mult, in sedinta a fost prezenta si o femeie din oras, care a primit in timpul mandatului lui Gheorghe Tataru un teren concesionat, insa dupa putin timp hotararea de consiliu in privinta concesionarii a fost anulata. Maria Preda Mitilica a atacat in judecata hotararea de anulare si a castigat iar astazi a venit sa ceara Consiliului Local actul prin care terenul va fi concesionat. “ Provin dintr-o familie saraca si nu am avut bani destui sa-i dau fostului primar ca sa pot avea terenul in concesiune” a declarat femeia cu lacrimi in fata consilierilor care au cerut explicatii.
Din spusele consilierilor aceasta situatie nu este singulara. “Mai avem multe de platit in urma greselilor fostului primar” a declarat Vasile Sarafinceanu, consilier local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow