10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Ultima sedinta a Consiliului Local Targu-Frumos: primarul Vatamanu vrea sa-l dea in judecata pe fostul edil

Acuzatiile si dezvaluirile despre activitatile fostului primar al orasului Targu-Frumos continua. In sedinta extraordinara de astazi, 19 decembrie 2012, actualul primar Ionel Vatamanu, a afirmat ca odata cu inceperea noului an 2013, il va da in judecata pe Gheorghe Tataru pentru a raspunde in fata legii de toata activitatile desfasurate in timpul mandatului de primar.

Aceasta afirmatie a venit dupa ce unul dintre consilierii locali a cerut un raport al controlului efectuat de Curtea de Conturi imediat dupa plecarea fostului primar, pentru a vedea ce nereguli au fost gasite. “Va voi arata raportul intocmit de Curtea de Conturi la inceput anului viitor atunci cand intentionez sa-l dau in judecata pe Gheorghe Tataru” a declarat Ionel Vatamanu.

Mai mult, in sedinta a fost prezenta si o femeie din oras, care a primit in timpul mandatului lui Gheorghe Tataru un teren concesionat, insa dupa putin timp hotararea de consiliu in privinta concesionarii a fost anulata. Maria Preda Mitilica a atacat in judecata hotararea de anulare si a castigat iar astazi a venit sa ceara Consiliului Local actul prin care terenul va fi concesionat. “ Provin dintr-o familie saraca si nu am avut bani destui sa-i dau fostului primar ca sa pot avea terenul in concesiune” a declarat femeia cu lacrimi in fata consilierilor care au cerut explicatii.
Din spusele consilierilor aceasta situatie nu este singulara. “Mai avem multe de platit in urma greselilor fostului primar” a declarat Vasile Sarafinceanu, consilier local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow