More

  Ultima sedinta a Consiliului Local Targu-Frumos: primarul Vatamanu vrea sa-l dea in judecata pe fostul edil

  Array

  Acuzatiile si dezvaluirile despre activitatile fostului primar al orasului Targu-Frumos continua. In sedinta extraordinara de astazi, 19 decembrie 2012, actualul primar Ionel Vatamanu, a afirmat ca odata cu inceperea noului an 2013, il va da in judecata pe Gheorghe Tataru pentru a raspunde in fata legii de toata activitatile desfasurate in timpul mandatului de primar.

  Aceasta afirmatie a venit dupa ce unul dintre consilierii locali a cerut un raport al controlului efectuat de Curtea de Conturi imediat dupa plecarea fostului primar, pentru a vedea ce nereguli au fost gasite. “Va voi arata raportul intocmit de Curtea de Conturi la inceput anului viitor atunci cand intentionez sa-l dau in judecata pe Gheorghe Tataru” a declarat Ionel Vatamanu.

  Mai mult, in sedinta a fost prezenta si o femeie din oras, care a primit in timpul mandatului lui Gheorghe Tataru un teren concesionat, insa dupa putin timp hotararea de consiliu in privinta concesionarii a fost anulata. Maria Preda Mitilica a atacat in judecata hotararea de anulare si a castigat iar astazi a venit sa ceara Consiliului Local actul prin care terenul va fi concesionat. “ Provin dintr-o familie saraca si nu am avut bani destui sa-i dau fostului primar ca sa pot avea terenul in concesiune” a declarat femeia cu lacrimi in fata consilierilor care au cerut explicatii.
  Din spusele consilierilor aceasta situatie nu este singulara. “Mai avem multe de platit in urma greselilor fostului primar” a declarat Vasile Sarafinceanu, consilier local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biblioteca din Târgu Frumos se mută în sediu nou. Două etaje pentru instituția de cultură

  Biblioteca „Universul Cunoasterii” din Targu Frumos va avea un nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local al orasului,...

  Pompierii au dat jos 200 kg de tencuială, ce era să cadă de pe pereții blocului PTTR din spatele Poștei Deal

  Pompierii pascaneni au fost chemati joi, 25 februarie a.c., de catre un cetatean care a observat ca la etajul patru al blocului PTTR din...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp