Array

Ultima proba la BAC. Păreri împărţite pe marginea subiectelor

Au fost ultimele emoţii pentru absolvenţii de clasa a XII-a, până la afişarea rezultatelor. Tinerii au susţinut astăzi, 3 iulie, pe parcurusl a trei ore, proba la alegere a profilului, cum ar fi la materii precum Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Psihologie, Economie, Informatică, Sociologie, Filosofie şi Logică.

Elevii au ieşit din examen, care îngânduraţi, care bucuroşi că s-a terminat unul dintre cele mai grele testari din viaţă lor.

bac 2015 ultima proba

La proba de Biologie, candidaţii au putut alege între „Biologie vegetală şi animală”, adică din materia de clasa a IX-a şi a X-a, sau „Anatomie şi fiziologie umană” si „Genetică şi ecologie umană”, adică materia din clasele a XI-a şi a XII-a. De asemenea şi Chimia are două variante de subiecte: Chimie organică sau Chimie anorganică.

După câteva săptămâni de foc pentru absolvenţi, ei spun că vor merge să se relaxeze, la un suc şi char la un grătar alături de prieteni.

Menţionăm că fiecare subiect va fi notat cu 30 de puncte, dacă este scris correct. Rezultatele de la Bacalaureat 2015 se afişează pe 6 iulie, până la ora 12.00, iar contestaţiile se pot depune în aceeaşi zi, începând cu ora 16.00. În perioada 7-9 iulie se rezolva contestaţiile, iar pe 10 iulie se afişează rezultatele finale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...