More

  Ultima probă de foc pentru absolvenții de liceu

  Array

  Ultima zi cu emoţii şi stres pentru sute de absolvenţii de liceu. Astăzi au susţinut proba scrisă în funcţie de profil, liceenii având de ales între Geografie, Chimie, Fizică, Biologie, Informatică, Filosofie, Logică, Psihologie, Sociologie şi Economie.

  Examenul a început la ora 9, iar timp de 3 ore tinerii au avut de rezolvat probleme la Fizică, Economie, Chimie, dar şi programe IT. Cei care au ales Biologia au avut la punctul III de descris Sistemul Respirator, iar la Geografie suprafeţele agricole ale unor ţări din Uniunea Europeană.

  Absolvenţii păşcăneni au ieşit şi în această zi cu zâmbetul pe buze din centru de examinare. Cei care au dat examen la Biologie spun că subiectele au fost uşoare, mult mai simple decât la Limba Română şi Matematică.

  Nici la Geografie subiectele nu le-au dat mari bătăi de cap tinerilor. Deşi nu se aşteaptă la note foarte mari aceştia spun că a fost uşor.

  Reamintim că primele rezultate vor fi afişate marţi 12 iulie la ora 16.00 în fiecare centru de examinare. Tot în aceeaşi zi până la ora 20.00 se fac contestaţii dacă există nemulţumiri, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 16 iulie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI