17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Ultima distractie in randul copiilor din Pascani: Kickboxing cu cosurile de gunoi – VIDEO

King boxing cu cosurile de gunoi, ultima distractie pentru copiii din Pascani. Din lipsa de spatii de joaca special amenajate dar mai ales a educatiei din familie mai multi de copiii au lovit cu picioarele cosurile de gunoi aflata in spatele fostei cantine ,, Integrata”. Actiunea s-a intamplat zilele trecute, culmea, chiar in curtea gradinitei din cartier, institutie care ar trebui sa ii invete pe cei mici sa nu distruga bunurile publice si sa pastreze curatenia. Intreaga distractie a fost surprinsa pe o camera de luat vederi de un locatar de la un bloc de peste drum, inregistrarea fiind trimisa pe adresa televiziunii noastre.

Timp de cateva minute ei s-au distrat lovind cosurile de plastic pana au sarit toate gunoaiele din ele, imprastiindu-le pe jos. Unii erau antrenati deja , cei mai mici priveau cu atentie si invatau. Nu le-a fost frica de trecatori nici de cei care priveau de la balcol la ei. Nici macar de parinti sau politistii comunitari pentru ca lipsseau din peisaj. Cel mai viteaz dintre ei a observant insa ca este fimat. I-a fost rusine si s-a ascuns dupa un copac, asa cum reiese din imaginile urmatoare.
Mentionam ca acum cateva saptamani de zile camerele de vederi din zona Vale au surprins cativa tineri care vandalizau bancile de pe scarile mici.
Semnele ,,educatiei si civilizatiei” unor tineri se pot vedea si in centrul Pascaniului unde mai multe cosuri de gunoi au fost arse. De asemenea foisorul de lemn din parcul situat in spatele cofetariei Riama a fost distrus de tineri. Pentru diminuarea acestui fenomen administratia locala intentioneaza sa inceapa o campanie de informare si constientizare in randul tinerilor. Reprezentantii Primariei spun ca Poliita Locala a aplicat, pana acum, cateva sute de amenzi pentru astfel de fapte. Majoritatea dintre ele nu au fost platite si nu au avut nici un efect pozitiv.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow