1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

A uitat să plătească la benzinărie după ce și-a umplut rezervorul

A plecat cu plinul făcut fără să plătească

Și-a făcut plinul și a plecat din benzinărie fără a plăti. A fost depistat de oamenii legii și acum este cercetat. Nu este singurul caz descoperit în urma unei acțiuni a polițiștilor ce a avut loc pe raza Municipiului Pașcani. Bilanțul a fost – 19 societăţi comerciale au fost verificate, controlate 35 de autovehicule și legitimate 47 de persoane. Și pentru că se apropie week-endul trebuie să știți că polițiștii vor intensifica controalele pe drumruile publice.

Joi, 25 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit și a încălcărilor normelor de convieţuire socială. Au fost verificate 19 societăţi comerciale, controlate 35 de autovehicule și legitimate 47 de persoane. “Au fost aplica e 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.185 de lei, dintre care 20 conform O.U.G. nr. 195/2002, 6 conform Legii nr. 61/1991, 2 conform Legii nr. 12/1990 și 2 conform altor acte normative. Au fost reținute 2 permise de conducere. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării produse alimentare în valoare de 672 de lei. Totodată, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea faptei în cauzele penale cu autori necunoscuți.” se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași.

Printre cei depistați cu nereguli au fost comercianți dar și șoferi. De exemplu, un bărbat din Hîrlău a plecat cu plinul făcut fără să plătească. “A fost identificat un bărbat de 52 de ani, din orașul Hîrlău, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt. Astfel, la data de 24.12.2017, acesta și-ar fi alimentat  autoturismul de la o stație de alimentare carburant, pe raza municipiului Pașcani, fără a achita contraveloarea carburantului.” se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași.

O femeie, din Municipiu Paşcani, gestionar al unei societăți comerciale, a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei întrucât avea expuse spre vânzare produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat. Un bărbat de 58 de ani, din comuna Mirceşti, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, fiindu-i confiscate produse de panificație întrucât efectua acte de comerţ fără a avea documente de provenienţă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI