2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Ucis din gelozie, la 87 de ani!

Judecătorii vor asculta amănuntele unei crime pasionale petrecute la Scobinţi, între doi săteni ajunşi la senectute. Mihai Matei (67 de ani) s-a supărat pe Gheorghe Marinei (87 de ani), fiindcă îi primea nevasta să doarmă la el. Cum omul întrecea adesea şi măsura cu băutura, devenea agresiv, iar pe 16 septembrie 2012 a răbufnit pentru ultima oară.
Cei doi bătrâni s-au cinstit la bar, fiecare la masa lui, dar s-au întâlnit pe drumul spre casă. Matei i-a cerut „rivalului” să-i trimită soţia acasă, după trei zile petrecute în patul lui. Marinei i-a reproşat însă că nu are grijă de nevastă şi de aceea femeia umblă prin vecini. Imediat, soţul ultragiat l-a trântit la pământ, lovindu-l cu picioarele în piept. Chiar şi după ce Marinei l-a doborât peste el, Matei a continuat să-l bată, de data asta cu pumnii. În fine, sătul de scandal, agresorul s-a ridicat şi şi-a lăsat victima să zacă în drum.
Cât timp Matei mai bea ceva, Marinei a fost ridicat de alţi săteni şi dus acasă. Rudele au chemat ambulanţa abia dimineaţă, iar pe 18 septembrie, octogenarul a murit la spital. Acum, Matei a fost trimis în judecată pentru omor calificat.

Sursa Evenimentul

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow