More

  Turul Pascaniului pe bicicletă

  Array

  Invitaţie la mişcare în aer liber, pe bicicletă. Primăria municipiului organizează “Turul Pascaniului pe bicicletă, sub deviza “Vino alături de noi, pedalează pentru sănătate”. Evenimentul va avea loc, sâmbăta 16 septembrie, începând cu ora 10.00. Copii până în 16 ani vor desfăşura activităţi cu bicicletele şi rolele în Piaţa Casei de Cultură,  iar cei peste 16 ani vor parcurge un traseu de aproape 8 kilometri.

  Startul va fi dat din fata Oficiului Poştal din zona Deal. Bicicliştii vor circula pe traseul strada Morilor – Paşcani, str Fericirii – suburbia Sodomeni, Ion Creanga – suburbia Bosteni iar sosirea este programată în Piaţa casei de Cultură.
  Pentru organizarea în bune condiţii traficul rutier va fi restricţionat sâmbăta, timp de câteva ore, pe strada Ştefan cel Mare, de la Poştă la Casa de Cultură.
  Nu este vorba despre un concurs ci de o acţiune organizată în cadrul Săptămânii Mobilităţii Europene, eveniment care are loc în toată ţara în perioada 16 -22 septembrie 2017.
  Campania are ca scop promovarea formelor alternative de transport ecologic și de a sublinia faptul că mobilitatea sporeşte în mod clar calitatea vieţii. Renunţând pentru o săptămână sau numai pentru o zi la maşina personală, aducem beneficii imense, atât mediului, cât şi sănătăţii noastre.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet