8.9 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Turul Pascaniului pe bicicletă

Invitaţie la mişcare în aer liber, pe bicicletă. Primăria municipiului organizează “Turul Pascaniului pe bicicletă, sub deviza “Vino alături de noi, pedalează pentru sănătate”. Evenimentul va avea loc, sâmbăta 16 septembrie, începând cu ora 10.00. Copii până în 16 ani vor desfăşura activităţi cu bicicletele şi rolele în Piaţa Casei de Cultură,  iar cei peste 16 ani vor parcurge un traseu de aproape 8 kilometri.

Startul va fi dat din fata Oficiului Poştal din zona Deal. Bicicliştii vor circula pe traseul strada Morilor – Paşcani, str Fericirii – suburbia Sodomeni, Ion Creanga – suburbia Bosteni iar sosirea este programată în Piaţa casei de Cultură.
Pentru organizarea în bune condiţii traficul rutier va fi restricţionat sâmbăta, timp de câteva ore, pe strada Ştefan cel Mare, de la Poştă la Casa de Cultură.
Nu este vorba despre un concurs ci de o acţiune organizată în cadrul Săptămânii Mobilităţii Europene, eveniment care are loc în toată ţara în perioada 16 -22 septembrie 2017.
Campania are ca scop promovarea formelor alternative de transport ecologic și de a sublinia faptul că mobilitatea sporeşte în mod clar calitatea vieţii. Renunţând pentru o săptămână sau numai pentru o zi la maşina personală, aducem beneficii imense, atât mediului, cât şi sănătăţii noastre.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI