13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Turul Pascaniului pe bicicletă

Invitaţie la mişcare în aer liber, pe bicicletă. Primăria municipiului organizează “Turul Pascaniului pe bicicletă, sub deviza “Vino alături de noi, pedalează pentru sănătate”. Evenimentul va avea loc, sâmbăta 16 septembrie, începând cu ora 10.00. Copii până în 16 ani vor desfăşura activităţi cu bicicletele şi rolele în Piaţa Casei de Cultură,  iar cei peste 16 ani vor parcurge un traseu de aproape 8 kilometri.

Startul va fi dat din fata Oficiului Poştal din zona Deal. Bicicliştii vor circula pe traseul strada Morilor – Paşcani, str Fericirii – suburbia Sodomeni, Ion Creanga – suburbia Bosteni iar sosirea este programată în Piaţa casei de Cultură.
Pentru organizarea în bune condiţii traficul rutier va fi restricţionat sâmbăta, timp de câteva ore, pe strada Ştefan cel Mare, de la Poştă la Casa de Cultură.
Nu este vorba despre un concurs ci de o acţiune organizată în cadrul Săptămânii Mobilităţii Europene, eveniment care are loc în toată ţara în perioada 16 -22 septembrie 2017.
Campania are ca scop promovarea formelor alternative de transport ecologic și de a sublinia faptul că mobilitatea sporeşte în mod clar calitatea vieţii. Renunţând pentru o săptămână sau numai pentru o zi la maşina personală, aducem beneficii imense, atât mediului, cât şi sănătăţii noastre.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow