31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Turul Ciclist al Romaniei ajunge astazi in judetul Iasi

CYCLING-AUT-ITA-GIRO-TRENTINO

Turul ciclist al Romaniei a ajuns anul acesta la editia cu numarul 50. Duminica, 30 iunie 2013 la Marghita s-a dat startul acestei editii aniversare, care propune un traseu mai usor in comparatie cu anii trecuti.

Prologul turului a avut 16 km si a constat intr-un contratimp pe echipe intre localitatile Otomani si Marghita, castigatoare fiind echipa Kloss din Ucraina.

Prima etapa s-a desfasurat intre Marghita si Baia Mare avand un total de 168 km iar la final s-a impus Riccardo Bolzan de la echipa italiana Friulli.

Grecul George Bouglas, de la echipa Tableware, s-a impus in etapa cu numarul 2, ce s-a desfasurat intre Reghin si Miercurea Ciuc cu un total de 140 km. Cea dea treia etapa a “micii bucle” se desfasoara astazi, 3 iulie 2013 intre Bicaz – Tg Neamt – Botosani cu un total de 198 km, Turul Romaniei ajungand si in judetul Iasi unde vor avea o ascensiune la Strunga. Mai apoi, la Cotnari si Harlau, sprinterii vor iesi la rampa. Vor mai urma inca doua catarari in apropiere de Botosani pentru ca etapa sa se termine pe plat in oras.

Si maine, 4 iulie Turul Romaniei revine in judetul Iasi, cu etapa intre Botosani si Vaslui, cand ciclistii vor trece prin Targu Frumos, Podu Iloaiei si Uricani. Mentionam ca, Turul ciclism al Romaniei se va inchieia pe 6 iulie la Bucuresti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow