-6.3 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Turneu de fotbal pentru copii, la Ruginoasa

În cursul lunii august urmează să se deruleze mai multe evenimente  pentru românii care se întorc acasă din străinătate.

Încă de la începutul lunii, la Ruginoasa a fost organizată o tabără de creație, iar în continuare, iubitorii de activități sportive, trebuie să știe că vineri și sâmbătă, pe 13 și 14 august, se va organiza un turneu de fotbal pentru copii.

Astfel, vineri, începând cu ora 9:00 pe Stadionul Ruginoasa sunt programate jocuri de fotbal pentru categoria de vârstă 2010, iar sâmbătă pentru cei din 2007, atunci când sunt așteptați și câțiva invitați de valoare pentru fotbalul românesc. Confrom organizatorilor, urmează să-și confirme prezența șeful AJF Iași, Sorin Boca, inclusiv invitați din rândul Federației Române de Fotbal și Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

De asemenea, la sfârșitul turneului, primarul comunei Ruginoasa, Dănuț Nechifor, împreună cu foști jucatori de la Unirea Ruginoasa și cu organizatorii, vor acorda premii micuților fotbaliști.

Denumită pe drept și „Luna Diasporei”, în această perioadă la Ruginoasa vor fi organizate activități diverse pentru copiii din comună, dar și pentru cei din apropiere.

Astfel, în cadrul programului de activități din această lună mai sunt prevăzute un concurs de șah pe 22 august, organizarea unui foc de tabără pe 28 august, iar în ultima zi de activități, pe 29 august, va fi organizat un concurs de istorie locală.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow