18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Tur de forţă pentru apa, la sute de familii

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Tur de forţă din partea primarului şi viceprimarului municipiului Paşcani pentru deschiderea robinetelor la apă, la trei blocuri cu datorii. Astazi edilii au mers la blocul de garsoniere M3 şi fostul cămin al ITP din zona Deal acolo unde operatorul ieşean a oprit furnizarea apei de câteva săptămâni de zile, din cauza unor facturi restante de peste 30.000 lei.
Locatarii au solicitat intervenţia de urgenţă a administraţiei locale din cauza pericolului izbucnirii unui focar de infecţie.
Aceeaşi situaţie, un al bloc cu probleme unde locuiesc familii tinere, cu copii. Locatarii de la fostul cămin de nefamilişti al Remar sunt supăraţi că operatorul ieşean a închis apa din cauza datornicilor.
Primarul Dumitru Pantazi a solicitat operatorului ieşean să reia furnizarea apei la cele trei blocuri. A stat acolo până când muncitorii de la Apă Vital au deschis robinetele.
Nu a vrut să dea declaraţii presei pentru că intervenţia de astăzi să nu fi interpretată politic.

Edilul municipiului şi-a asumat responsabilitatea că la cele trei cămine să fie găsite soluţii tehnice pentru scoaterea apometrelor pe casa scării, cu ajutorul Primăriei. Asta deoarece majoritatea locatarilor de acolo sunt asistaţi social.
Pantazi a cerut conducerii RAGCL o estimare de preţ pentru o astfel de investiţie care va fi suportată de la bugetul local.
Menţionăm că legislativul local urmează să aprobe un regulament privind încheierea convenţiilor individuale de facturare la bloc, la iniţiativa primarului Pantazi. Ele vor fi valabile până la sfârşitul acestui an perioada în care locatarii trebuie să se organizeze în asociaţii de proprietari sau să facă investiţiile necesare pentru încheierea contractelor individuale: apometre radio sau pe casa scării.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI