More

  Tupeu incredibil: Consilierul anti Apa Vital, propus în conducerea ARSACIS

  Array

  Schimbare radicală în rândul consilierilor PNL Paşcani, privind Apa Vital Iaşi. Dacă înainte de alegerile locale ei au cerut cu vehemenţă renunţarea la serviciile operatorului ieşean şi ieşirea din asociaţia judeţeană de apă şi canalizare, acum, vor să aibă un reprezentant în conducerea ARSACIS.
  Propunerea a fost făcută în şedinţa de astăzi a legislativului local, iar cel nominalizat de PNL a fost chiar Marius Pintilie, cel care s-a folosit de acest subiect în campania electorală. Mai exact colegii săi de partid l-au propus să reprezinte interesele municipiului Paşcani în cadrul asociaţiei judeţene, ARSACIS, atunci când primarul Dumitru Pantazi, nu poate participa la şedinţe.

  Propunerea a fost cum atât mai surprinzătoare cu cât în aceeaşi şedinţă a avut loc un schimb de replici dure între consilierul PNL şi reprezentantul Apa Vital.
  Până la urma Pascaniul va fi reprezentat în ARSACIS de primarul sau viceprimarul municipiului. Gabriela Nedelcu, nominalizata de PSD a primit mai multe voturi decât Marius Pintilie.

  Inainte de alegerile locale, PNL Paşcani a propus spre aprobare, organizarea unui referendum anti Apa Vital, care ar fi avut drept consecinţă pierderea unor investiţii europene in valoare de 13 milioane de euro. Ei au promis că vor sprijini un astfel de demers şi după alegeri, dar acum subiectul nu mai are aceeaşi miză. Mentionam ca Adunarea Generala a ARSACIS este formata din reprezentantii localitatilor din judet, care fac parte din asociatie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI