-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Trupele Casei de Cultură din Pașcani vă invită la spectacole. Fanfara Trubadurii colindă prin oraș

Trupele Casei de Cultură Mihail Sadoveanu din municipiul Pașcani aduc magia sărbătorilor de iarnă în instituție dar și pe străzile din oraș. Sâmbătă, 17 decembrie, trupa de teatru Prometeu îi invită pe pășcăneni și nu numai la piesa intitulată „De ce a întârziat Moș Crăciun?”. Spectacolul va avea loc în sala instituției de cultură, iar intrarea este liberă.

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 14:30, va fi rândul fanfarei Trubadurii a Casei de Cultură să răspândească bucuria sărbătorilor de iarnă. De această dată, pe străzile din oraș. „Trubadurii” vor fi mesagerii lui Moș Crăciun și vor colinda cu sania auto, în fața căreia vor fi „reni” adaptați timpurilor, adică mai multe motociclete. După un traseu atât prin zona Vale, cât și în Deal, fanfara împreună cu ansamblul folcloric „Rapsozii Siretului” vor susține un spectacol pe scena instituției de cultură de la ora 17:00. Și de această dată, intrarea este liberă.

De precizat este faptul că în aceste zile vor fi mai multe concerte de colinde pe scena Casei de Cultură, printre care și cele susținute de preoții din Protopopiatul Pașcani, duminică, 18 decembrie și al coralei Armonia din Constanța, luni, 19 decembrie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow