17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Trupa de teatru Millo de la „Sadoveanu” printre finaliștii unui proiect național

Trupa de teatru Millo de la „Sadoveanu” printre finaliștii unui proiect național

Fundația Pentru Comunitate este o organizație non profit înființată la Cluj în 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare,  astfel  încât lumea noastră să devină mai prietenoasă.

Pentru realizarea scopurilor anunțate, Fundația sprijină activități în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv și de recreație, sprijină copii și tineri talentați în realizarea viselor si proiectelor acestora. Sprijină de asemenea copii și tineri în suferință,  precum și acele organizații care se ocupă de însănătoșirea, de reabilitarea lor. Fundația pune accent pe programe care se realizează prin cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale și de Est. Consiliul Director al Fundației va organiza programe care fac posibilă urmărirea scopurilor formulate.

Partenerul oficial al Fundației este compania MOL Romania, integrată grupului MOL, a cărui politică de responsabilitate socială se axează pe sprijinirea copiilor, a tinerilor talentați, precum și a celor cu probleme de sănătate.

Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pascani se află printre câșticători la secțiunea arte- teatru prin trupa MILLO coordonata de doamnele profesoare Anca Aparaschivei si Preutu Marioara- ce fa fi sprijinită în acest an școlar în derularea proiectelor!

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow