30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Trucurile prin care hoții află dacă sunteți plecați de acasă. Cum vă puteți feri

vivacredit.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
answear.ro
elefant.ro
credius.ro

Ultimele știri

Nişte „trucuri” pe cât de banale, pe atât de eficiente ne pot scăpa de hoţi atunci când lipsim de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp. Printre recomandările poliţiştilor se numără plecarea discretă de acasă, fără postări pe Facebook.

Precum orice carieră şi cea de hoţ a evoluat de-a lungul timpului. Unii hoţi au ajuns să fie atât de bine pregătiţi, încât reuşesc să „ghicească” locuinţele goale după doar câteva indicii.

Pentru a ne feri de aceşti „profesionişti”, poliţiştii ne recomandă să apelăm şi noi la trucuri simple care să nu dea de gândit celor care ar vrea să ne lase fără bunurile de valoare atunci când plecăm de acasă, scrie adevarul.ro.

1. Când lipsiţi o perioadă mai îndelungată, rugaţi un vecin să vă ridice corespondenţa din cutia poştală sau eventualele facturi prinse în uşă, să supravegheze perimetrul locuinţei şi să ia la întrebări persoanele necunoscute care sună la uşă.

2. Spuneţi numai persoanelor de încredere când plecaţi de acasă pentru mai multe zile, nu postaţi această informaţie pe reţelele de socializare

3. Lăsaţi o lumină aprinsă sau un aparat de radio în funcţiune, pot deruta musafirii nepoftiţi.

4. Obiectele de valoarea mare şi volum mic sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenţia infractorilor, deci nu le lăsaţi în locuinţă când plecaţi. De asemenea, nu vă lăudaţi pe reţelele de socializare cu sumele deţinute.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI