5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Trotuarele și stațiile de autobuz transformate în parcări. Pietonii sunt nevoiți să circule pe stradă

Duba parcata in statieZilnic, politistii locali se confrunta cu zeci de soferi care nu respecta regulile de circulatie si parcheaza unde gasesc primul loc liber chiar daca acesta este in statiile de autobuz sau pe trotuare.

Politia Locala a facut astazi publice mai multe imagini in care conducatorii auto sunt surprinsi cu autoutilitarele parcate in calea pietonilor sau a mijloacelor de transport in comun. Saptamana trecuta, un pascanean a fost amendat cu 320 de lei si cu 3 puncte de penalizare dupa ce si-a suit dubita pe trotuarul din zona Garii. Soferul nu a mai tinut cont si de oamenii care circula prin zona si i-a obligat sa intre pe carosabil pentru a merge mai departe.

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, alti doi conducatori auto au fost sanctionati cu cate 160 de lei amenda si doua puncte penalizare dupa ce au fost suprinsi ca au parcat in statia de autobuz de langa Petrom.

Seful Politiei Locale, a precizat ca adesea masinile opresc in statiile de autobuz, deoarece o parte dintre acestea nu sunt semnalizate corespunzator.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow