24.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Trotuare moderne la Hîrlău

Veşti bune pentru locuitorii din Hîrlău. Trotuarele de pe strada Alexandru Lăpuşneanu sunt în plin proces de modernizare, iar până la sfârşitul anului vor fi pavate şi alte artere importante din oraş. Investiţia este suportată din buget local.

Administraţia locală a finanţat din buget propriu modernizarea a 417 mp de trotuar de pe Alexandru Lăpuşneanu, valoarea investiţiei fiind de 35 mii lei. Lucrarea a fost finalizată, dar reprezentanţii Primăriei intenţionează să mai renoveze aproximativ 100 mp din această stradă.

În proiect mai sunt prinse şi trotuarele de pe Bogdan Vodă, pe o suprafaţă de 500 mp şi Nicolae Iorga pe aproximativ 600 mp, însă din cauza lucrărilor efectuate la reţelele de apă şi canalizare nu se poate interveni în zonă. Fondurile alocate pentru aceste străzi vor fi redistribuite, într-o viitoare şedinţă a CL pentru pavarea altor artere.

Menţionăm că în această perioadă se execută lucrări de finisaje şi izolaţie la noua grădiniţă cu 8 săli de clasa din Hîrlău. Investiţia, finalizată în proporţie de 80% este finanţată de Ministerul Dezvoltări, iar dotările vor fi făcute de administraţia locală.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow