24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Trotuare asfaltate pe strada Crinilor

Administratia din Paşcani a ajuns să toarne asfalt şi pe trotuare. Este cea mai la îndemână soluţie de reparare a căilor pietonale acolo unde nu au fost modernizate cu borduri şi pavele. În cursul zilei de astăzi o echipă de la Serviciul de Gospodărie Comunală a turnat un strat pe trotuarele de pe strada Crinilor, de la semafoare până la intersecţia cu strada Sportului.
Lucrările vor continua şi pe tronsonul doi al străzii, după finalizarea procedurilor de achiziţie a unei noi cantităţi de mixturi asfaltice. De asemenea urmează să fie efectuate lucrări de reparaţii pe alte 36 de străzi din municipiul printre care şi strada Mihail Kogălniceanu, sustin reprezentantii Primariei.
Menţionăm că la începutul lunii iunie sunt programate predarea amplasamentului apoi începerea lucrărilor de asfaltare a străzii Mihai Viteazu din suburbia Lunca Paşcani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI