More

  Trofeul CSM Moldova Motors Sport la Pașcani: FOTO

  Array

  Eveniment inedit la Paşcani. Pasionaţii de adrenalină şi mulţi cai putere din judeţele Moldovei şi-au dat întâlnire pe stadionul din Paşcani la prima ediţie a Trofeului ”CSM Moldova Motors Sport – orientare şi îndemânare”. Spectacolul sportiv a avut loc ieri, 12 iunie începând cu ora 15.00.

  La competiţie s-au înscris 19 persoane, printre care 4 reprezentate ale sexului frumos care au arătat că nu se dau în lături de la şoferie.

  Concursul a început cu o probă de orientare, la care participanţii au străbătut 22 km urmărind anumite trasee din municipiu.

  Nu au lipsit nici demonstraţiile de karting. Prichindeii păşcănenii şi-au arătat îndemânarea în a conduce karturi printre jaloane, totul sub privirile atente ale părinţilor.

  După proba de îndemânare, a urmat premierea celor mai buni. Câştigătorii au primit trofee şi diplome de participare la cele 3 categorii ale competiţiei.

  Câştigătorii au fost:
  Clasa 1
  Locul 3 – Lungu Lucian – pilot Avasiloaiei Vasilică – navigator
  Locul 2 – Marius Agapi – pilot Agapi Ana – navigator
  Locul 1 – Tarpescu Ionuţ – pilot Cezar Nacuta – navigator

  Clasa 2
  Locul 3 – Apetrea Mihai – pilot Mercas Emil – navigator
  Locul 2 – Lumina Andrei – pilot Macsim Mihaela – navigator
  Locul 1 – Neamţu Daniel – pilot Chiriac Elena – navigator

  Clasa 3
  Locul 3 – Alexa Dragoş – pilot Toma Vlăduţ – navigator
  Locul 2 – Burlacu Ştefan – pilot Tănasă Maria – navigator
  Locul 1 – Rusu Gabriel Leonard – pilot Ilasoaia Ioan – navigator

  Feminin
  Locul 3 – Tănasă Maria
  Locul 2 – Drăgan Andra
  Locul 1 – Ioniţă Ana Maria

  Nu au lipsit nici surprizele. La sfârşit participanţii au primit în urma unei tombole folierea autoturismului, reparaţii la parbriz sau accesori pentru mașină de la sponsorii din municipiu.

  La sfârşit piloţii chiar şi din alte judeţe au spus că vor mai reveni şi la o viitoare ediţie, deoarece competiţia a fost foarte bine organizată.

  Seara s-a încheiat cu un concert al formaţiei Aletrnative, iar invitat de seamă a fost Andrei Bordianu care a susţinut un recital artistic pentru câştigători dar şi pentru spectatorii care au asistat la eveniment.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  Șoferii implicați în accidente vor putea deconta daunele de la propriul asigurator

  Şoferii îşi vor putea deconta daunele de la firma de asigurări unde au încheiat propria poliţă RCA în perioada următoare, iar Guvernul pregăteşte, la...

  Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american

  Noua administraţie se bucură de acum de drepturi depline - cu Joe Biden proaspăt instalat în fotoliul de la Casa Albă şi Kamala Harris...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI