11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Trofeu pentru o pășcăneancă la Gala Modelelor Feminine

În săptămâna dedicată femeii, la “Casa de Cultură a Studenţilor” din Iaşi, pe data de 5 martie 2015, a avut loc Gala Modele Feminine, organizată la iniţiativa deputatului PSD Cristina Nichita şi ajunsă în 2015 la ediţia a III-a.

gabriela nedelcu. 1

Gala Modele Feminine a luat naştere din dorinţa de a promova valorile şi de a recunoaşte meritele femeilor devenite surse de inspiraţie pentru cei din jur. Pentru al treilea an consecutiv, au fost premiate modelele care au demonstrat că pot atinge idealul în diferite domenii de activitate: de la mame, la cadre didactice, medici, pensionare, antreprenoare, femei de altă etnie, cum e etnia romă.

Ambasadoare a Iaşului a fost numită Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale.

gabriela nedelcu

Si pascaneanca Gabriela Nedelcu a fost premiata – „Şi-a început cariera în urmă cu aproape 20 de ani şi chiar de la debutul în viaţa profesională şi-a dedicat eforturile educării şi îngrijirii copiilor cu nevoi speciale.

A avut o grijă deosebită să fie în permanență la curent cu ultimele noutăți în domeniul său de activitate pentru a fi sigură că tot ceea ce face este de cea mai înaltă calitate.

Urmare a pregătirii intense a devenit un specialist care acum este membru în Consiliul Consultativ al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, metodist şi expert în managementul educaţional, iniţiator şi coordonator pentru numeroase proiecte care au avut ca obiective dezvoltarea de servicii educaţionale şi terapeutice moderne şi perfecţionarea cadrelor didactice care îşi desfăşoară activitatea cu persoane cu nevoi speciale. Din anul 2000 este managerul Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani.
Prin eforturile sale şi ale colectivului pe care îl coordonează a transformat Şcoala Gimnazială Specială Paşcani într-un reper important al calităţii serviciilor educaţionale şi de asistenţă a copiilor cu nevoi speciale şi a familiilor acestora.
Cunoscând toate acestea putem afirma că doamna director Gabriela Nedelcu este un model pentru societate prin maniera în care se dedică oamenilor, în primul rând, fără a neglija zidurile. ”

Trofelul Galei Modele Feminine i-a fost inmanat de domnul Gheorghe Emacu – Preşedintele filialei judeţene a UNPR Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow