More

  Trofeu pentru dansatorii pascaneni

  Array

  O formatie de dansatori din Pascani a castigat sambata trofeul unei competitii de dans sportiv, ce a avut loc in judetul Ialomita. Micutii, elevi la Scoala Gimnaziala Iordache Cantacuzino au aratat juriului ca sunt profesionisti. Au reusit sa depaseasca eforturile echipajelor din toate colturile tarii.

  competitie de dans

  Concursul national „Turism Dance” din orasul Amara a inceput dis-de-dimineata. Peste 40 de formatii din mai multe judete s-au pregatit pentru a castiga prin pasi de dans premiul cel mare. Au fost jurizate mai multe stiluri, precum dans contemporan, modern, de caracter sau fantezie, majorete sau balet.
  Formatia „Lotus” din Pascani, formata din 11 copii si coordonata de prof. Catalina Rotaru, a participat la categoria de varsta 10-14 ani. A pus in scena un dans modern si o fantezie coregrafica: un colaj din mai multe stiluri.

  Emotiile elevilor au fost constructive si i-au ajutat sa faca un adevarat spectacol in fata publicului, format din sute de oameni. Au reusit sa castige admiratia juriului din vestul tarii si sa obtina locul I.
  Mentionam ca aceeasi formatie a castigat acum doua saptamani locul 3 la un concurs international de dans, ce a avut loc la Vaslui.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp