5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Trista poveste a unei fetiţe de 10 ani „violate” de unchi

viol.jpeg

Un bărbat din Deleni a născocit o poveste macabră, de pe urma căreia are de suferit o fetiţă de zece ani. El a recurs la această manevră după ce concubina sa a decis să pună capăt relaţiei.

Scandal monstru între doi concubini şi fostul soţ al femeii, în comuna ieşeană Deleni. În urma circului dintre cei trei are de suferit acum o copilă de 10 ani rezultată din prima căsnicie a femeii. Elena Furtună, din Deleni, a fost căsătorită cu Gheorghe Oanea. În urma relaţiei dintre cei doi a rezultat o fetiţă care acum are zece ani.

În urma divorţului, copila a rămas în îngrijirea mamei, iar Gheorghe a fost obligat să-i plătească pensia alimentară. Gheorghe Oanea, după divorţ, şi-a refăcut viaţa în judeţul Suceava. De aproximativ un an, acesta nu a mai plătit pensia alimentară, dar fosta soţie nu l-a dat în judecată şi şi-a crescut fata aşa cum a putut. „De un an, nu mi-a mai plătit pensia alimentară. Vreau să mă lase în pace. Vreau să-mi trăiesc viaţa în linişte. Născoceşte tot felul de prostii, doar pentru a-mi face rău mie şi familiei”, a declarat Elena Furtună.

De cealaltă parte, Gheorghe Oanea spune că nu-şi doreşte altceva decât să nu-i mai plătească pensie alimentară fetei. „Să-mi dea mie fetiţa sau să renunţe la pensia alimentară. Eu mi-am refăcut viaţa şi mi-am întemeiat o nouă familie”, a spus acesta.

Pensie alimentară de… 1,5 lei

 

Citeste articolul in intregime pe ziarulevenimentul.ro

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow