25.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Trenuri anulate din lipsa de calatori

Mai multe curse de tren din Gara Pascani au fost anulate in perioada sarbatorilor de iarna. Nu din cauza iernii ci a lipsei de calatori.
Masura a fost luata de pe data de 24 decembrie pana pe 2 ianuarie 2015, dar a fost anuntata cu intarzaiere.

Astfel CFR a anulat 20 de curse spre Bacau Roman Iasi si Suceava. De asemenea operatorul privat REGIOTRANS a anulat toate cursele dupa ora 20.00 spre si dinspre Targu Neamt.

Mentionam ca, deoacamdata, traficul feroviar se desfasoara in conditii normale, in judetul Iasi, fara intarzaieri mari sau trenuri anulate chiar daca este iarna grea.
Totusi la nivel national CFR Călători informează că circulaţia trenurilor de pasageri se desfăşoară în condiţii de iarnă.
În judeţele aflate sub avertizări de Cod Portocaliu şi Cod Roşu – Prahova, Ialomiţa, Constanţa, şi respectiv Vrancea, Brăila şi Buzău există posibilitatea modificării circulaţiei sau anulării unor trenuri, în special pe secţiile feroviare Făurei – Galaţi, Galaţi – Constanţa şi Ploieşti – Urziceni.Pasagerii sunt rugaţi ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

trenuri anulate

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow