More

  Trenul groazei de pe ruta Pașcani-Târgu Neamț. Două accidente în aceeași zi (VIDEO)

  Array

  Accident Targu NeamtClipe de groaza pentru zeci de calatori ai unui tren RegioTrans. In cursul zilei de ieri, trenul care circula pe ruta Pascani-Targu Neamt a fost implicat in doua accidente feroviare, primul dintre ele soldat cu doua victime.

  In apropiere de Targu-Neamt, un autoturism marca VW Passat a fost lovit in plin dupa ce soferita a fortat trecerea la nivel cu calea ferata.

  Femeia care se afla la volan a fost ranita grav iar matusa acesteia s-a ales cu rani usoare in urma impactului. Autoturismul proiectat la 10 metri de calea ferata a fost avariat in proportie de aproximativ 90 %.

  In jurul orelor 18:20, in timp ce intorcea inspre Pascani, in zona localitatii Cristesti, acelasi tren RegioTrans a mai fost implicat intr-un accident de aceasta data lovind o turma de vaci.

  Din cauza vitezei, mecanicul nu a mai apucat sa franeze iar locomotiva a lovit mortal trei dintre bovine. Oamenii aflati in tren s-au speriat din cauza impactului care a fost foarte puternic.

  In urma acestui incident, au fost sesizati si politistii de la Transporturi Feroviare care la scurt timp au reusit sa identifice proprietarul ce si-a lasat animalele nesupravegheate.

  Astfel, asupra lui Romica Judele din aceeasi localitate s-au inceput cercetarile iar cel mai probabil acesta se va alege doar cu o sanctiune contraventionala deoarece nu au fost inregistrate distrugeri ale locomotivei.

  Totodata, seful Politiei TF Cristi Aioanei ii sfatuieste pe cetateniii din mediul rural sa isi supravegheze animalele care pasc in zona caii ferate, deoarece risca sa se aleaga cu dosare penale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Continuă campania de vaccinare antigripală. Noi doze au ajuns în județul Iași

  C.P. Campania de vaccinare antigripală gratuită a Ministerului Sănătătii pentru persoanele cu risc ridicat de îmbolnăvire continuă in aceasta perioada. La inceputul acestei saptamani...

  Colegiul Unirea Pașcani își rescrie povestea la 100 de ani împliniți. Placă comemorativă la școala, un nou proiect și multe alte activități

  UNIREA 3D de Sărbătoarea României s-a îmbarcat înapoi în cloud. După ce ne-am căutat poveștile școlii în arhiva de peste un secol, descoperind aici un...

  O bătrână din Scobinți a murit în casa cuprinsă de flăcări. Casă devastată de incendiu și în Muncelul de Sus

  Tragedie de Sfantul Andrei in localitatea Badeni din comuna Scobinti. O femeie in varsta de 71 de ani si-a pierdut viata intr-un incendiu care...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI