0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Trei sute de elevi premiați de administrația locală din Scobinți FOTO/VIDEO

Eveniment demn de toata lauda, in Scobinti. Administratia locala a premiat circa 300 de elevi din comuna, care in anul scolar trecut au terminat clasa pe primele trei locuri. Festivitatea a avut loc vineri, 27 aug. 21, de dimineata, la Manastirea Sangeap Basaraba.

Locul, incarcat de spiritualitate, s-a umplut de copii merituosi, care intr-un an pandemic cu provocari si greutati, au avut rezultate frumoase. Primarul comunei, Gheorghe Hritcu, a felicitat premiantii.

Si nu doar pe copii, cat si pe cadrele didactice din comuna, pentru daruirea si grija cu care ofera educatie de calitate.

Rand pe rand, timp de circa doua ore, edilul a felicitat si premiat fiecare copil care a urcat pe scena din cei circa trei sute chemati la festivitate. Fiecare a fost rasplatit si cu cate o suma de bani. Cei din clasele primare au primit pentru locul I – 200 lei, pentru locul II – 100 lei iar pentru locul III – 50 lei. Cei din clasele gimnaziale si liceeale, au primit 250 de lei pentru locul I, 150 de lei pentru locul II si 100 de lei pentru locul III.

A urmat apoi un spectacol interactiv, cu printi, printese si baloane colorate, intr-o atmosfera de sarbatoare.

Suma totala alocata din bugetul local pentru acest eveniment, prin hotarare de Consiliu Local, a fost de circa 60.000 de lei.

De precizat este faptul ca printre premiantii de vineri se numara si elevii din comuna care isi continua studiile la liceele din orasul Harlau.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow