26 C
Paşcani
duminică, iunie 26, 2022
Array

Trei posturi vacante la Primaria Targu-Frumos

Vesti bune pentru tinerii din Targu-Frumos care cauta un loc de munca. La inceput de an Primaria Targu-Frumos scoate la concurs trei posturi vacante. Este vorba de postul de inspector in cadrul biroului de Taxe si impozite locale, inspector in cadrul Serviciului de Situatii de Urgenta si PSI si referent contabilitate.

Dosarele se pot depune pana la data de 11 ianuarie 2012, iar concursul ce va avea loc pe 14 ianuarie in Primaria Targu-Frumos presupune doua probe, respectiv proba scrisa si interviu.
“Am decis sa mai angajam o persoana la biroul de Taxe si Impozite locale deoarece avem nevoie de inca o persoana care sa faca teren si sa cunoasca situatie reala in functie de care se vor aplica taxele. In legatura cu celelalte doua posturi, aceste au devenit vacante dupa plecarea celor care le-au ocupat pana in prezent din diverse motive” a declarat primarul orasului, Ionel Vatamanu.

Mentionam ca probele concursului ar fi trebuit sa aiba loc in data de 27 decembrie 2012, insa au fost amanate din cauza sarbatarilor de iarna.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow