17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Trei pe un moped. Toti au ajuns la spital in urma unui accident

accident-moped-copy-1

Accidentele auto in care sunt implicati mopedisti au crescut considerabil in ultima perioada, asta si din cauza inconstinentei cu care unii tineri se urca pe scutere sau motociclete.

Un bun exemplu in acest sens vine din satul Slobozia, comuna Siretel, unde trei tineri au vrut sa se distreze, duminica 14 iulie, in jurul orei 3.00, urcandu-se cu totii pe un moped. De aici si pana la a ajunge pe patul de spital nu a fost decat un pas. Cei trei s-au dezechilibrat la un moment dat si au cazut lovidu-se destul de serios.

Ajunsi la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, cei trei au declarat medicilor ca au cazut din caruta, insa politistii de la rutiera au negat acest lucru. Cei trei barbati sunt Sorin si Florin M ambii de 31 ani si Viorel P de 23 ani toti din Slobozia. Acestia au suferit traumatisme la cap, excoriatii iar cel din urma o fractura deschisa la piciorul drept.

Sorin M si Viorel P au fost internati ca urmare a loviturilor suferite in urma accidentului, iar Flrin M a plecat la domiciliu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow