25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Proiect pentru 3 parcuri cu bani de la UE. Vezi cum vor arata

Mai mult spaţiu verde în Hîrlău. Începând cu anul 2017, locuitorii oraşului vor avea mai multe locuri de relaxare şi agrement în zone importante din oraş. Este vorba depre trei noi parcuri ce urmează să fie amenajate cu bani de la UE.

Administraţia locală din Hîrlău a depus proiectul de finanţare pentru amenajarea a trei parcuri în zone importante din oraş, având o suprafaţă totală de aproape 18 mii mp. Cele trei locuri de agrement vor fi situate la noua grădiniţă din oraş, în zona bocurilor ANL şi unul la spital. Conform proiectului 10% din suprafaţă va fi destinată spaţiilor de joacă pentru copii şi alei, iar restul va fi populată cu arbori exotici, flori şi spaţii verzi pentru picnic.

Valoarea investiţiei este de 1.061.000 euro de la Uniunea Europeană şi 2% cofinanţare din buget local. Proiectul a fost depus la sfârşitul săptămânii trecute, iar în maxim două luni se va afla dacă este sau nu eligibil şi dacă va primi finanţare.

Menţionăm că în acest monent, în oraşul Hîrlău sunt amenajate patru parcuri, dintre care cel mai mare este situat în centru oraşului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow